The Duke of Edinburgh's International Award Romania - lansare la Craiova

The Duke of Edinburgh's International Award Romania - lansare la Craiova
Despre activitatile Familiei Regale la Craiova tocmai ce v-am povestit.

Despre ispravile JCI Craiova v-am mai spus atunci cand v-am relatat despre 11even Experiences sau despre JCI Business pe bicicleta.

De data aceasta, Joi, 5 Iunie 2014, ora 19:00, în sala Aula Magna a Facultatii de Drept si Stiinte Sociale, Calea Bucuresti nr.107 D, are loc un eveniment care are legatura atat cu activitatea JCI cat si cu activitatea Familiei Regale.

JCI Craiova alaturi de Cummins ne invita la lansarea programului The Duke of Edinburgh's International Award Romania.

The Duke of Edinburgh's International Award Romania este cel mai important program de dezvoltare personala, fiind activ in peste 140 de tari si teritorii din toata lumea.

The Duke of Edinburgh’s International Award este liderul mondial al programelor de dezvoltare personala pentru tinerii cu varsta cuprinsa intre 14 si 24 de ani. Indiferent de mediul de provenienta, contextul economic sau social al tanarului, programul ii imbunatateste acestuia viata si ii ofera sansa de excela si de a fi recunoscut la nivel international pentru asta.

Programul este sustinut de de Familia Regala Britanica, avandu-l pe ASR Prinţul Philip drept Patron Global. In Romania programul se afla sub patronajul national al Altetei Sale Regale Principesa Margareta a Romaniei.

Programul TDEIAR aduce impreuna cunostinte noi, distractia si natura, astfel incat fiecare tanar sa aiba parte de experinte memorabile si abilitati de viata care sa ii ajute in viitorul profesional si personal.

Scopul evenimentului este de a crea o retea judeteană de sustinatori ai programului The Duke of Edinburgh’s International Award Romania care sa faciliteze accesul tinerilor din judetul Dolj la aceasta oportunitate unica de dezvoltare.

Intrarea este liberă. Mai multe informatii despre TDEIAR gasiti la Dofe.ro si DofeRomania.

Spor participator!

Etichete: , , , ,