N-as face asta nici sa ma platesti!

N-as face asta nici sa ma platesti!
Sunt sigur ca ati zis-o de cateva ori in viata. Am adus vorba despre plata nu ca sa zice vreunul "mai lasa-ma in plata Domnului", ci pentru ca pe lumea asta mai exista oameni care nu se gandesc la ei sau la vreo plata anume atunci cand participa la diverse actiuni.

V-am zis despre Ana Maria Branza si implicarea ei in actiuni gen Alearga de ziua ta sau Crosul Universitar.

Ana Maria a ajuns la un nivel de la care isi da seama ca notorietatea ei poate ajuta la promovarea sportului. Nu neaparat la promovarea scrimei, sportul la care exceleaza, ci la promovarea miscarii in general. Dar si mai important este ca prin astfel de activitati Ana Maria Branza ne invita sa sustinem anumite cauze.

Si sa nu credeti ca este platita pentru astfel de activitati. Intre doua antrenamente si o actiune de binefacere, Ana Maria Branza isi face timp si pentru o alergare, cu zambetul pe buze.

David Mitran nu este atat de cunoscut ca Ana Maria si nici nu este sportiv de performanta. Si daca despre Ana Maria spuneam ca nu este platita pentru a participa la astfel de evenimente, in cazul lui David vorba "n-as face asta nici sa ma platesti" se potriveste si mai bine.

Ei bine, David vrea sa alerge 64 de kilometri la Transmaraton, pe Transfagarasan, intr-un anumit interval de timp, pentru a sustine o anumita cauza. Nu-i asa ca se potriveste cu "n-as face asta nici sa ma platesti?" Se potriveste chiar nesperat de bine, pentru ca David alerga pentru o cauza exceptionala.

Iar daca tu, eu si altii n-am alerga 64 de km nici platiti, in schimb o mica sustinere financiara a cauzei pentru care alearga, ii va permite lui David sa ia startul la Ultra Maraton.

David este blogger si a scris despre experientele sale legate de alergare. Acum a ridicat stacheta si se afla printre cei 22 de temerari care s-au inscris in cursa de 64 de km.

Ce inseamna un Transmaraton puteti intelege de aici,



iar cum sunt utilizate donatiile pentru cauzele sustinute prin alergare puteti afla de aici.



Concluzia este simpla: daca noi nu avem puterea sa ne implicam direct in astfel de cauze, putem ajuta indirect sustinandu-i pe cei care se incumeta.

Spor ajutator!

Etichete: , , ,