Ana Maria Branza la Crosul Universitar

Ana Maria Branza la Crosul Universitar
Ana Maria Branza la Craiova nu este o stire neobisnuita, Ana Maria fiind practic craioveanca, desi este nascuta la Bucuresti :)

Ana Maria Branza se antreneaza la Craiova cu lotul national de spada, dar si-a facut timp sa alerge alaturi de noi la Crosul Universitar.

Mai intai am vazut o demonstratie de scrima,
demonstratie de scrima
apoi si-a facut aparitia si Ana Maria, direct de la antrenament.
Ana Maria, direct de la antrenament
A facut cateva poze, a dat cateva interviuri si a intrebat daca mai alergam sau nu :)

Ne-am adunat pentru poza de grup si pentru ca nu erau prea multe zambete, fotograful a zis: BRANZA! Prezent, a raspuns Ana Maria, desenand zambete pe toate fetele. Eram in grup, dar sper sa apara si poza pe undeva :)

S-a dat startul si am pornit cu zambetul pe buze. Crosul fiind pentru studenti, eu ca student cu vechime mare am "concurat" fara pretentii la premii, dar am avut placerea sa alerg alaturi de Ana Maria si organizatori.

Pe parcursul celor 2,5 km Ana Maria ne-a povestit despre alte participari la astfel de crosuri. Ar fi venit si la 11even Experiences Craiova, daca programul i-ar fi permis. Oricum si programul de Sambata a fost incarcat, dupa antrenament si alergare fiind prezenta la o actiune umanitara, apoi iar la antrenament.

Chiar asa alergand-vorbind, n-am ajuns ultimii, ba chiar ne-am descurcat destul de bine si am primit aplauze la sosire. Dar cele mai multe aplauze le-au primit cele 2 fete care au incheiat crosul, aplauzele ajutandu-le sa duca totusi cursa la sfarsit.

Ana Maria a spus cateva cuvinte,



apoi ne-a marturisit ca nu-i place sa dea medalii, de obicei ea fiind cea care le primeste. Asa ca daca lipseste vreuna, sa stim ca nu s-a abtinut :)
Ana Maria Branza alaturi de premianti
Dupa poza finala cu castigatorii Crosului Universitar, Ana Maria si-a luat rucsacul si a plecat repede spre urmatoarea actiune.

Chiar daca n-au fost foarte multi alergatori, 60 - 70, actiunea a fost foarte bine organizata, cu inscriere, numar de concurs, asistenta medicala si apa plata pentru hidratare la final.

Am facut o poza si cu asistenta medicala,
Asistenta medicala e cu noi
dar mai multe poze de la eveniment am pus pe Facebook.

Mai multe imagini si declaratii ale Ana Mariei Branza am gasit la Gazeta de Sud, sper sa gasesc si poza de grup :)

Spor(t)!

Etichete: ,