Craiova2Online, despre viata blogurilor


Craiova2Online, despre viata blogurilor
Am deosebita placere sa va invit la Conferinta "Craiova2Online te conecteaza la blogosfera".

Pentru tinerii din Craiova, fani ai online-ului, si nu numai, Joi 12 Aprilie de la ora 12:00, organizam un eveniment in care-si prezinta experientele bloggeri din Craiova, Tg. Jiu, Bucuresti si chiar un blogger din strainatate.

Cei aflati in sala pot adresa intrebari unor bloggeri aflati inca pe bancile liceului, Raluca Soare si Daniela Bojinca, sau unor bloggeri care imbina cursurile de la facultate cu dezvoltarea personala, asa cum este David Mitran.

Cu atat mai mult cred ca experienta unui cadru didactic care are blog, poate sa-i intereseze atat pe elevi si studenti cat si pe profesorii acestora. Minerva Lacatusu se va afla pe scena in dubla postura, profesoara si bloggerita.

Unexpected Blogger, este un blogger la care nu se asteapta nimeni, dar care va uimi audienta cu propria experienta, de blogging si de viata.

Conferinta beneficiaza de aportul unui blogger de top din Romania. Din lista celor mai influenti bloggeri din Romania, noi l-am invitat chiar pe primul.

Cristian China-Birta este blogger si antreprenor online. De formatie jurnalist, a trecut apoi de partea cealaltă a „baricadei” si a lucrat in administratie publica locala si centrala, dupa care a devenit consultant in comunicare. In 2007 a descoperit bloggingul si a decis să meargă pe calea aceasta. Scrie pe blogul sau personal Chinezu.eu pentru despre social media, blogging si antreprenoriat.

Speram sa fie o experienta plina de invataturi si informatii utile pentru cei prezenti. Eu voi fi prezentatorul evenimentului si cel care conecteaza invitatii cu intrebarile din sala.

Ca sa sintetizez cum o astfel de conferinta blogosferica ii poate ajuta pe tineri sa se pregateasca pentru viata, am sa spun care sunt pilonii conferintei Craiova2Online te conecteaza la blogosfera (si la viata):
Si profesorilor speram sa le dam idei, in sensul ca proiectele scolare se pot prezenta mai bine pe blog, beneficiind de avantajele online (cuvinte, imagini, animatie, video, link-uri, comentarii etc.).

Va asteptam in numar cat mai mare Joi, 10 Aprilie 2014, ora 12:00 la Casa de Cultura a Studentilor. Intrarea este libera.

Am creat si un eveniment pe Facebook astfel incat sa se conecteze cat mai multi la Craiova2Online.

Spor participator!

Etichete: , , , ,