Media Galaxy Craiova: online si offline

Media Galaxy Craiova: din online in offline
Pentru ca foarte multi craioveni si doljeni viziteaza site-ul Media Galaxy, magazinul cu produse electro-IT coboara de pe site in offline.

Pe 28 Martie se va deschide la Craiova un magazin Media Galaxy pe 2500 metri patrati, in cadrul Electroputere Parc Mall.

Pentru deschiderea magazinului din Craiova Media Galaxy pregateste preturi promotionale. Dar pentru ca vorbeam despre coborarea din offline, in online, iata ce a declarat Dan Ostahie, Presedinte si CEO, ALTEX România, grup din care face parte si Media Galaxy:

"Batem orice pret online sau offline! Iar în cazul în care clientii nostri vor găsi totusi un pret mai mic online sau offline, vom rambursa diferenta."
Media Galaxy Craiova
Peste 30 specialisti Media Galaxy ii vor ajuta pe cumparatori cu sfaturi despre noutătile tehnologice, in spatiile demonstrative special amenajate, iar clientii au de ales dintr-o gamă de peste 10000 de produse.

De la accesorii, precum mousi si căsti, pana la la televizoare 4K, de ultimă generatie, Media Galaxy oferă servicii diversificate:
Spor deschizator!

Update: Iata si ofertele speciale Media Galaxy.

Etichete: , , , ,