De 11 x Povestea ta si a Cartierului Tau

De 11 x Povestea ta si a Cartierului Tau
Teatrul comunitar este forma de teatru dedicat, pornind de la comunitate si realizat impreuna cu comunitatea. Timp de trei luni de zile, participantii la proiect au explorat si documentat cele 11 zone ale Craiovei, pentru a cunoaste oameni, a aduna povesti si istorii personale.

La initiativa Asociatiei ”Craiova Capitală Culturală Europeană 2021”, orasul a fost impartit in 11 zone, rezultand cele 11 povesti ale cartierelor:
Fiecare spectacol va fi urmat de o discutie cu publicul pornind de la oferta culturală a zonei si dorințele si propunerile de dezvoltare a acesteia.

În perioada 14 – 16 Martie vor avea loc spectacole in celelalte sase microcentre, urmand ca la sfarsitul lunii, toate cele 11 spectacole de teatru comunitar sa fie prezentate impreuna, intr-un Festival de Teatru Comunitar.

Proiect de teatru comunitar
Aici aveti toate detaliile despre evenimentul Povestea ta este povestea cartierului tau.

Proiectul Teatru Comunitar isi propune sa dea voce cartierului, sa il revigoreze din perspectiva culturala, sastarneasca intrebari, sa aduca impreuna oameni din acelasi cartier care, voluntar, sa-si doresca sa faca ceva pentru ei insisi in cartierul lor, contribuind activ la formarea identitatii acestuia.

Spor!

Etichete: , ,