Auchan Craiovita isi deschide portile

Auchan Craiovita isi deschide portile
Auchan Craiovita, al doilea hipermarket Auchan din Craiova, îsi asteapta clientii începând de Joi, 13 Martie la ora 10:00, in locul unde inainte era magazinul Real.

Azi am fost la conferinta de presa si la inaugurarea Auchan Craiovita in prezenta autoritatilor locale, reprezentate de primarul Lia Olguta Vasilescu, care a urat succes noului hipermarchet Auchan si s-a bucurat ca a crescut numarul angajatilor cu 30% fata de personalul care era implicat in Real.
deschidere oficiala
La conferinta de presa au fost reprezentanti de seama ai hipermarketului Auchan:
De la doamna Simona Marnea am retinut cateva cuvinte cheie: lipie olteneasca, produse proaspete, peste si legume, adica doar cateva dintre punctele mele de interes,
produse proaspete
numarul produselor romanesti ridicandu-se la circa 800 de produse.
peste proaspat
Pe placul meu este si extinderea sortimenelor de bere, astfel ca in Auchan ne vom bucura de 300 de tipuri de bere in zilele obisnuite si de circa 500 de sortimente in timpul targurilor si festivalurilor berii.
300 de tipuri de bere
Doamna director ne-a asigurat ca ne vom bucura de multe targuri si evenimente sezoniere.

De la domnul Tiberiu Dănetiu – Director Marketing Auchan România - am retinut ca investitia de transformare a Real-ului in Auchan se cifreaza la 2 milioane Euro, cuprinzand game noi de produse, confort mai mare, magazin mai spatios si preturi bune in mod permanent, chiar daca vor fi si promotii suplimentare.

Noul hipermarket Auchan Craiovita ofera locuitorilor o gama variata de produse, cu accent deosebit pe calitate, prospetime si preturi mici.
calitate, prospetime si preturi mici.
Auchan Craiovita a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricatie proprie: brutarie, patiserie, carmangerie si a acordat o atentie deosebita raioanelor de legume si fructe, dar si pescariei, gratie filierelor de aprovizionare românesti si internationale, integrând si punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

Auchan a introdus transportul gratuit pentru clientii din întregul oras. Microbuzele fac legatura între Auchan Craiovita, Auchan Electroputere si retur, din 30 în 30 de minute, zilnic între 9:00-20:00, pe 3 trase: nord, centru si sud.

Auchan Craiovita in cifre:
Va las cu mai multe imagini de la inaugurarea Auchan, iar de maine va invit sa va bucurati de surprizele pregatite de Auchan Craiovita!

Etichete: , ,