Craiova capitala culturala offline-online

Craiova capitala culturala offline-online
Ieri blogosfera craioveana a avut prima intalnire cu Vlad Dragulescu, presedintele Asociatiei "Craiova Capitala Culturala Europeana 2021". Alaturi de bloggeri au mai fost si prieteni din online sau din ONG-uri.

Vlad ne-a povestit ce s-a facut pana acum in acest proiect, la ce se lucreaza si care sunt urmatoarele evenimente.

Pentru cei care sunt sceptici in legatura cu sansele Craiovei de a deveni capitala culturala europeana am sa spun doar ca este importanta si valoarea culturala actuala, dar cel mai mult conteaza ca proiectul sa creasca aceasta valoare.

Iar din cate am vazut eu Craiova este insetata de cultura, potential de crestere exista, proiectul se contureaza iar blogosfera este dornica sa se implice.

Dupa prezentarea proiectului imi dau seama ca avem cateva elemente de unicitate care se pot transforma in avantaje competitive:
Si in online avem cateva elemente de unicitate, care pot ajuta proiectul:
Dupa cum vedeti, Craiova este cuvantul cheie indiferent ca este vorba despre Craiova Forum, Craiova.ro sau Craiova Blog Meet. Iar proiectul cultural poate fi un catalizator a tot ce inseamna Craiova si Oltenia.

Deocamdata prima intalnire a fost pentru informare si planuri viitoare. Speram sa vedeti in curand rezultatele intalnirilor, dar pana atunci sa va anunt ca in Martie se vor vedea si primele efecte ale derularii proiectului cultural. Este vorba despre... teatru comunitar.

Mai multe voi scrie la momentul potrivit, pana atunci iata care au fost cei 15 prezenti la intalnire:
Primele actiuni vor avea legatura cu promovarea. Promovam Craiova Culturala dar si mascota proiectului CCCE2021.
mascota proiectului CCCE2021.
Pana atunci va las cu cateva imagini de la prima intanire cultural-blogosferica, despre care au mai scris:
Spor promovator!

Etichete: , , , ,