Ganduri ale unei viitoare bloggerite

Ganduri de viitoare bloggerita - Ana Maria Grigore
"Încerc să-mi colorez fiecare zi cu pozitivism şi să descopăr în orice  mă înconjoară ceva frumos. Am uitat să specific că sunt o fire  deschisă şi sociabilă" :)

Ana Maria Grigore este o persoana dinamica si ambitioasa. Uraste monotonia cotidianului si spera la perfectiune, desi este constienta ca este imposibil de obtinut :)

Ii plac surprizele si considera ca muzica si scrisul sunt combinatia ideala.

Azi a avut surpriza unui interviu ad-hoc si a unei mediatizari online.

Despre pasiunea ei pentru scris vorbesc premiile castigate recent
si pagina ei oficiala.

Am incercat s-o descopar pe Ana Maria in cateva cuvinte. Mai jos aveti mini-interviul.

1. De cand scrii?

Scrisul este o pasiune pe care mi-am descoperit-o inca din clasele mici, cand am inceput sa particip cu creatii la diferite concursuri. Cu timpul, am acordat din ce in ce mai multa atentie acestei preocupari, iar, intr-o zi, dupa implinirea varstei de 14 ani, niste impulsuri m-au determinat sa ma asez in fata calculatorului si sa pun bazele unei povesti care, in cele din urma, a devenit un roman.

2. Cum iti faci cunoscute creatiile?

In primul rand, particip la cat mai multe concursuri de literatura pe diferite teme pentru a-mi dezvolta spiritul creativ si, bineinteles, pentru a castiga premii.

Alte modalitati de a-mi face cunoscut romanul si celelalte creatii sunt presa, site-urile online si emisiunile radio/TV de profil.

3. Te-ai gandit vreaodata sa-ti faci un blog pentru a-ti asterne acolo gandurile si versurile?

Da, este unul dintre proiectele mele si sper sa se realizeze cat mai curand, deoarece imi doresc sa am o permanenta legatura cu cititorii.

4. Ce mai ai in plan pentru 2014?

In acest an, am in prim-plan promovarea romanului „Trandafirul eternitatii”, lansat in anul 2013, cu sprijinul Bibliotecii Judetene „Alexandru si Aristia Aman”, prin prezentarea acestuia la diferite targuri de carte, in liceele din Municipiul Craiova si in emisiuni culturale. De asemenea, imi doresc ca romanul sa fie gasit in librariile din intreaga tara, el gasindu-se, acum, doar in librariile din Craiova.

In prezent lucrez la cel de-al doilea roman pe care sper sa-l termin si sa-l lansez pana la sfarsitul acestui an.

5. Ce le transmiti celor care te citesc?

Sper ca numarul cititorilor mei sa fie cat mai mare si sa se bucure de cat mai multe creatii ale mele. Astept parerile lor pe pagina mea publica de facebook (si in curand pe blog n.r.)

Daca si pe voi v-a impresionat acest inger de fata (a propos, este eleva in clasa a X-a), un like aici o poate ajuta intr-un nou concurs.

Spor castigator!

P.S. Pentru ca Anei ii place combinatia dintre scris si muzica, am zis sa va inspir cu o melodie, care zic eu ca i se potriveste.



Update: 15 creatii au fost selectate de juriul de specialitate si publicate pe pagina de facebook a fundatiei pentru a fi supuse voturilor. După 6 zile, cei care au obtinut cel mai mare număr de like-uri au fost desemnati câstigători ai premiului de popularitate.

Este vorba de Grigore Ana - Maria Gabriela (15 ani, Dolj) –”Sub fiorul finalului” cu 885 like-uri si Moise Bianca (15 ani, Medgidia) – ”Arpegiul toamnei” cu 775 like-uri.

In numele Anei va multumesc tuturor pentru sustinere! Spor!

Etichete: , , , , , ,