Campioni si campioane, atentie diferita


Campioanele: aurul nedezvaluit al Romaniei
Sursa foto
Toata ziua de ieri au defilat pe TV imagini de la meciul de box dintre Bute si Pascal. Meciul s-a incheiat in defavoarea sportivului nostru, insa au urmat inregistrari, reluari, comentarii, declaratii dupa meci si tot asa.

Tot ieri, fetele din echipa de spada a Romaniei au cucerit aurul la Doha, in prima etapa a Cupei Mondiale, dupa ce au trecut in semifinale de USA, iar in finala au invins China.

Sa mai zic cat de importanta este performanta comparand cu aria de selectie uriasa existenta in State sau in China?

Am sa zic doar ca televiziunile de stiri si de sport au anuntat aurul la spada pe burtiera sau cu imagini de arhiva, sec. Am urmarit meciurile de la Cupa Mondiala la invidual si la echipa cu ajutorul unui link pus la dispozitie de Ana Maria Branza pe pagina de Facebook.

Cu imagini sacadate, cu incurajari pe chat sau pe FB, pana cand la scorul de 14 - 14... a cazut stream-ul :( Am glumit presupunand ca l-au descoperit chinezii si au dat navala. Si cum sunt multi... a cazut serverul.

Gluma, gluma, dar fetele noastre n-au glumit si au luat aurul. Bineinteles este doar o etapa a Cupei Mondiale, dar performanta este deosebita. Sper sa le vedem luna viitoare si la TV, mai ales ca a doua etapa se tine la Budapesta.

Intre timp, Simona Halep intra in Top 10 WTA prin prestatia de la Australian Open. Nici la Simona nu s-a terminat isprava, ii doresc spor in continuare si s-o vedem in finala. Mai in gluma, mai in serios, iata cum au vazut-o pe Simona cei de la Kamikaze.

Cinste lor, cinste campioanelor!

Campioni sunt toti, si Lucian Bute si fetele de aur dar si Simona Halep. Difera insa atentia acordata si banii castigati. 

Si daca Lucian Bute s-a batut pe o bursa de 2 milioane de dolari, iar Simona Halep castiga puncte WTA si premii in bani,  fetele de la spada au facut deplasarea in Qatar pe banii lor, neexistand bani la federatie.

Reusita lor este cu atat mai valoroasa:
Respect Ana Maria Branza, Simona Pop, Maria Udrea si Raluca Sbarcia!

Spor!

Etichete: , ,