Success Day Forever 16 Noiembrie '13

Atmosfera Forever la Sala Palatului
Am fost Sambata la ultimul eveniment Success Day Forever din 2013. Un eveniment special pentru care echipa Olteniei s-a echipat in ie si costum popular. Motivul vi-l spun mai spre final, pana atunci sa trecem in revista evenimentul.

Gazdele intalnirii au fost Carina si Sebastian Iacata, Soaring Manageri, de la care am retinut ideea ca in vremuri grele se vad adevaratele caractere.
Carina si Sebastian Iacata
Directorii generali ai Forever Romania ne-au energizat ca de fiecare data.
FAB X
A propos de energie, Dora Szocs ne-a spus ca s-au lansat produse noi, FAB X, cu zero calorii, zero zahar si zero carbohidrati. Am mai retinut de la Dora ca nu trebuie sa ne multumim cu lumea in care traim, pentru ca este loc de mai bine, iar binele acesta depinde de fiecare dintre noi.
Dora Szocs
Gaboz Szocs ne-a atras atentia ca Forever functioneaza in peste 150 de tari, indiferent de nivelul de trai. Indiferent de tara sau continent, cei care sunt in Forever au ajuns aici pentru ca au avut incredere intr-un om.
Gaboz Szocs
A urcat apoi pe scena Niculina Chiucea, Senior Manager, care ne-a amintit intrebarile pe care trebuie sa ni le punem cand suntem intr-o perioada de stagnare.
Dr. Carmen Larion
Dr. Carmen Larion, Senior Manager, ne-a vorbit despre Aloe Vera si sanatate. Ne-a spus ca Aloe Vera sta in soare si intr-un sol natural 3-4 ani pana a fi recoltata, avand timp sa extraga pe indelete cele peste 200 de principii active de care se bucura sanatatea noastra. Ne-a mai spus ca varsta noastra nu este cea din buletin, ci este varsta vaselor de sange.

A concluzionat cu singurul "defect" al produselor Forever: n-au gura sa vorbeasca, trebuie sa vorbim noi despre ele. Despre efectele produselor Forever asupra performantelor sportive ne-a vorbit insa un campion european de Qwan Ki Do.
Qwan Ki Do
A venit randul oaspetilor din strainatate sa urce pe scena, primul fiind Ulf Oscarson, Consultant Forever Scandinavia.
Ulf Oscarson
Dupa ce a observat ca puterea de cumparare din Suedia este de 4 ori mai mare decat in Romania, Ulf ne-a spus ca timpul este cea mai pretioasa resursa din lume. Indiferent daca esti bogat sau sarac, timpul este la fel pentru toti.

A urmat momentul special despre care vorbeam la inceput. Prietenii si managerii mei din Forever, Marlene si Mircea Bagdasar au urcat la un nou nivel, acela de Soaring Manager.
Marlene si Mircea Bagdasar
Si au urcat pe scena in costum popular oltenesc,
costum popular oltenesc
ca si echipa lor de manageri.


De emotie am ratat sfaturile live de Marlene, dar pe Mircea nu l-am ratat :)


Dupa acest moment, evenimentul s-a incheiat cu un nou oaspete din strainatate, Jeanette Magnusson, Safir Manager Scandinavia.
Jeanette Magnusson
De la Jeanette am retinut doua idei. Panoul visurilor, cu imagini de visuri pe care vrem sa le indeplinim, este o modalitatea prin care lucreaza si cand dormim. Acele imagini sunt prelucrate permanent in mintea noastra, care gandeste in imagini si ne apropie de obiectivele noastre de vis.

Ca de fiecare data, n-au lipsit momentele artistice pe scena
Muzica usoara si maiestrie la inaltime
Muzica usoara si maiestrie la inaltime

Kazaciok si alte dansuri populare
Kazaciok si alte dansuri populare
Muzica populara olteneasca pe scena Salii Palatului
Muzica populara olteneasca pe scena Salii Palatului
sau in sala:
Atmosfera olteneasca in Sala Palatului
Atmosfera olteneasca in sala
Ne vedem la urmatorul eveniment Success Day Forever in 2014. Pana atunci va las cu mai multe imagini de la Success Day Forever 16 Nov.

Spor tuturor!

Etichete: , , , , , , ,