Muzica, Academie, alCHimie, poeziE


Muzica, Academie, alCHimie, poeziE
Pentru ca muzica lui Marius Matache este incarcata de poezie, iar poezia lui Sorin Poclitaru este plina de muzica, s-a nascut ideea unui amalgam de muzica si poezie, intitulat Alchimia Toamnei.

Alchimie, pentru ca Marius Matache este doctor in chimie si cercetator in chimia mediului. Iar "chimia" cu Sorin Poclitaru, poetul preferat al folkistilor, s-a format in mod natural. 

In sfarsit, scena unui teatru este mediul potrivit pentru un spectacol de toamna special.

Pe 1 Martie am avut onoarea sa-l intalnesc pe Make la Craiova si am ramas incantat de verva si de cantecele sale. Daca nu ma credeti, va puteti convinge singuri pe scena Teatrului Excelsior, pe 28 Octombrie, la Bucuresti.

Va fi un spectacol potrivit cu clima si ambientul, locul perfect de intalnire pentru muzica si poezie. Si locul potrivit pentru iubitorii de folk si de versuri. 

Un Amalgam de folk si poezie, Amalgam fiind si numele volumului care va fi lansat de Sorin Poclitaru. Daca n-ati gustat inca poezie marca Sorin Poclitaru, va las sa va imaginati ce va asteapta la spectacol.

Biletele se pot cumpăra de la casieria Teatrului Excelsior din Bucuresti, Str. Academiei nr. 28 sau online de pe Bilete.ro.

Si inca n-am spus totul.

Daca esti blogger si-ti place muzica folk, iti va placea sa castigi premiile oferite de BlogalInitiative.

Iar daca nu esti neaparat blogger, dar esti folkist, Make te face sa fii si smart si optimist si bine imbracat.

Spor incantator!

Spectacolul de muzică si poezie – Alchimia toamnei –  este sustinut de Hello Hotels, Domeniile Samburesti si Aqua Carpatica.

Etichete: , ,