Castigatori Heineken pentru Craiova

Heineken pentru Comunitati Craiova
Va spuneam despre programul Heineken pentru Comunitati care s-a desfasurat si in Craiova. Ei bine, evaluarea proiectelor a luat sfarsit si s-au desemnat cele 2 ONG-uri castigatoare:
Anuntarea castigatorilor
care vor primi din partea Heineken o finantare de 50.000 Ron fiecare, pentru implementarea proiectelor comunitare propuse.

Alin Mechenici
Am retinut de la Alin Mechenici cateva idei ale proiectului "De la comunitati la comunitate", dintre care cea mai interesanta a fost cursarea a circa 240 de membri ai ONG-urilor craiovene astfel incat proiectele viitoare sa se dezvolte pe o baza solida.
De retinut si ecuatia castigatoare a asociatiei PR Patrat: Tehnologie + Informatie + Oameni = Succes.
Asociatia Vasiliada
Al doilea proiect, "Mentorat in fapte bune" este de fapt continuarea unui proiect mai vechi al Asociatiei Vasiliada.

Acest proiect se adreseaza persoanelor cu dizabilitati care vor intra intr-un program de dezvoltare personala si profesionala cu sprijinul a 30 de voluntari din cadrul comunitatii locale, care vor beneficia la randul lor de pregatire in cadrul proiectului.

A fost a doua editie a programului "Heineken pentru Comunitati" la Craiova, la aceasta editie fiind inscrise 19 proiecte vizand domeniul social, sanatate, cultural, turism sau domenii mixte dintre cele deja enumerate. Proiectele au fost evaluate de 2 evaluatori externi.
Implementarea celor 2 proiecte castigatoare va avea loc intre 15 Iulie 2013 si 1 Februarie 2014.

Mai multe detalii despre proiectele participante gasiti pe pagina proiectului Heineken pentru Comunitati Craiova.
Castigatori Heineken pentru Comunitati Craiova
La evenimentul de azi au luat cuvantul Alina Ţâru, Directorul fabricii de bere Heineken din Craiova, Sergiu Sebesi, Preşedintele Asociaţiei CSR Nest si reprezentantii celor 2 ONG-uri castigatoare.

Ma bucur sa vad ca in Craiova se intampla si astfel de initiative si sper sa simtim in viata comunitatii rezultatele proiectelor castigatoare.

Spor comunitar!

Etichete: , , ,