O iubire alb-albastra... doar in amintirea noastra


O iubire alb-albastra...

Intrebam intr-un articol mai vechi daca mai stiti vreo echipa de fotbal ale carei imnuri sa fie cantate si dansate/jucate la nunti.

Nu ma gandeam atunci ca versurile "De bucurie rar avuram parte, In unele duminici pe la nunti..." sunt valabile si in acest sens. Trist dar adevarat, din Craiova Maxima au mai ramas cantecele de la nunti...

Nu-mi faceam mari sperante in revenirea Craiovei in prima divizie fotbalistica. Sunt convins ca atata timp cat fotbalul romanesc va fi condus de Mitica si Nasica, o echipa ca Universitatea Craiova va fi permanent sabotata cu ajutorul arbitrilor, amenzilor si a judecatilor strambe ale comisiilor.

Ca nu se petrec lucruri curate in fotbalul ne-au aratat anchetetele, arestarile si condamnarile. Ma gandeam insa ca anul petrecut de Universitatea Craiova in liga a II-a va coincide cu limpezirea apelor in fotbalul romanesc.

Insa declaratia de azi referitoare la inscrierea echipei in Liga a IV-a imi demonstreaza ca iubirea alb-albastra a ramas doar in amintirea noastra. Amintiri in alb-negru, cu negru tot mai prezent si predominant :(

Pacat!

P.S. Fotografia este din 10 Oct 1976.

Etichete: ,