Shakespeare, Ford si sarbatoare

Shakespeare, Ford si sarbatoare
Zilele Craiovei se indreapta cu pasi siguri spre evenimentele culminante din weekend. Primele semne au aparut inca de azi, cand circulatia auto a fost oprita in centrul Craiovei, iar zona a fost redata pietonilor, teraselor cu mici si bere si evenimentelor de strada.

Incepand de azi, esplanada Teatrului National "Marin Sorescu" se va numi Piata William Shakespeare, in onoarea marelui scriitor britanic si a Festivalului Shakespeare gazduit de teatrul craiovean. La eveniment a luat parte ambasadorul meu preferat, britanicul Martin Harris, iar inaugurarea a fost facut in prezenta autoritatilor locale si intr-un minunat cadru floral asigurat de ExpoFlora.
Piata William Shakespeare
Cum spuneam, centrul Craiovei a fost oferit craiovenilor, singurele masini fiind exponatele Ford din cadrul Expozitiei Ford Plusauto – „Siguranta pentru copilul tau”.
Ford PlusAuto
Un alt semn "pietonal" este montarea scenei in Piata Mihai Viteazu, scena pe care se vor desfasura spectacolele din weekend.
se monteaza scena
Din pacate si azi am avut parte de o ploaie torentiala, dar asta sa fie necazul, pentru ca mirosul de sarbatoare se simte deja si in centrul Craiovei si in imaginile surprinse azi :)

Spor sarbatoritor!

Etichete: , , ,