Invitatie la dans: Cupa Katamis 2013

Daca anul trecut va spuneam ca a fost prima editie a Cupei Katamis la Dans Sportiv, acum ne pregatim deja pentru editia a doua, cu amintiri placute din 2012.

Dar hai sa vedem ce inseamna un Concurs National de Dans Sportiv.



Pentru Clubul Katamis este un adevarat proiect care se pune in practica, iar pentru membrii clubului (copii si parinti) inseamna o incercare care se masoara in timp, bani si chiar efort fizic pentru montarea parchetului care formeaza ringul de dans. Este un parchet special pentru dans inchiriat pentru astfel de competitii. Se transporta la locul  evenimentului, se monteaza inainte de eveniment, se demonteaza imediat dupa eveniment si se transporta la loc.

Timpul se scurge nemilos si sala trebuie pregatita in cele mai mici detalii: parchet, mesele juriului, mesele sponsorilor, bannere, flori, diplome, tag-uri, cupe, medalii si premii. Si peste timp si efort se adauga costurile organizarii, care se ridica la peste 30 000 Ron. Vi se pare mult?

Pai cupele, medaliile, diplomele, numerele de concurs, cazare, catering, onorariu pentru arbitri si oficiali, ringul pentru dans, lumini si sonorizare, premii si altele mici si marunte... cam atat fac adunate toate. Si aici intervin sponsorii, pe care i-ati vazut mentionati si in materialul video de la prima editie si pe care-i mai evidentiez si eu inca o data, alaturi de partenerii media.
partenerii media
Pentru sponsori un astfel de eveniment poate fi o ocazie excelenta de a se implica in viata comunitatii. Apoi, prin produsele pe care le ofera ca premii isi pot face cunoscuta mai bine oferta, mai ales in randul tinerilor.

Daca ai vrea sa-ti promovezi afacerea/produsele/serviciile ai sponsoriza o astfel de competitie? Sponsor inseamna sa ajuti cu minim 500 Ron la organizarea competitiei.

Pe langa ajutorul primit de la sponsori, conteaza foarte mult ajutorul logistic oferit de
Si abia dupa ce toate aceste au fost puse la punct, ajungem la concurenti. Ei sunt vedetele in ziua competitiei si toate cele mentionate mai sus trebuie sa fie OK pentru ca ei sa straluceasca pe ring.

Finalistii sunt rasplatiti pentru efortul depus (un efort considerabil, va asigur) cu puncte in Campionatul National de Dans Sportiv, cu diplome, medalii, cupe (locurile 1, 2 si 3), flori si produse de la sponsori. Pot fi si mici vedete de televiziune, pentru ca este timpul sa reamintim si partenetii media. Sper ca ati vazut la DigiSport astfel de concursuri de dans sportiv, dar nimic nu se compara cu un spectacol la fata locului.

Iar Sala Polivalenta din Craiova are 4000 de locuri, astfel incat va invit sa veniti cu incredere la Cupa Katamis Craiova, atat in calitate de concurenti, sustinatori sau parteneri, dar si ca sponsori.

A doua editie a Cupei Katamis va avea loc in Sala Polivalenta din Craiova, Sambata 8 Iunie.

Etichete: ,