Carmen Amariei antrenor SCM Craiova

Carmen Amariei antrenor SCM Craiova
Atunci cand am fost la meciul amical cu Oltchim, in tribuna din Polivalenta craioveana am vazut-o si pe Carmen Amariei, pana nu demult jucatoare la Craiova.

Evident ca au vazut-o si copiii, care n-au pierdut ocazia sa faca poze cu fosta handbalista si a vazut-o si crainicul salii, care a anuntat prezenta ei in aplauzele salii. Asta se intampla la incalzire, iar cand au auzit ca este Carmen in tribuna, atat jucatoarele de la Craiova cat si valcencele au cautat-o din priviri.

Carmen Amariei s-a ridicat, a facut cu mana publicului, iar fostelor colege de la Craiova, Oltchim sau nationala Romaniei le-a facut semn ca vorbesc la telefon.

Ei bine, astazi Carmen Amariei isi incepe cariera de antrenor la Craiova, iar relatia buna cu fostele jucatoare ale Oltchimului poate aduce la Craiova cateva oltence valoaroase, ramase fara contract dupa despartirea de Oltchim.

Tare mi-ar placea sa le aplaudam la Craiova, in ordine alfabetica, pe oltencele Ada Nechita, Adina Meirosu ... si nu numai. Si mai mult mi-ar placea o calificare a echipei craiovene de handbal feminin intr-o cupa europeana la finalul campionatului. Dar pana atunci mai este, ambitiile sunt mari, iar palmaresul de jucatoare o indreptateste pe Carmen Amariei la astfel de ambitii.

Sa-i uram bun venit pe banca tehnica a Craiovei!

Spor(t)!

Etichete: ,