Povestea din spatele cadourilor

Povestea din spatele cadourilor
Voi vorbi pe fata, despre povestea din spatele cadourilor pe care-mi face placere sa le daruiesc.

Si ca sa intelegeti mai bine contextul, eu fiind Natural, ca Aloe Vera, am cautat la Borealy cadouri care sa contina aceste cuvinte cheie.

Chiar daca n-am gasit nimic cu Aloe Vera (poate le dau o sugestie :), in schimb am descoperit multe minunatii cu numele natural. Si am gasit mult albastru, culoarea mea preferata. M-am bucurat sa vad ca nu numai logo-ul Borealy straluceste in nuante de albastru ci si multe dintre cadourile Borealy puse la dispozitia noastra.
M-am oprit asupra cerceilor Topaz Mistic Natural Rainbow pentru ca eu cred in puterea topazului albastru, care simbolizeaza naturalete, incredere si sensibilitate. Adica exact calitatile pe care le doresc pentru cadourile pe care le fac.
puterea topazului albastru
Un alt motiv pentru care am poposit aici este reducerea de 50%, procent care "simbolizeaza" destul de mult pentru orice buzunar. Din nefericire cerceii cu sclipiri naturale de curucubeu nu pot poposi in buzunarul meu pentru ca nu mai sunt in stoc. Sa speram ca revin, insa pana atunci revin si eu asupra unui alt cadou, incomparabil de stralucitor.

Un Colier Incomparable Brilliant cu 93 de briliante care confera personalitate, gratie si sarm regal.

Si daca 3 regine ale frumusetii l-au purtat cu mandrie pe covorul rosu la Premiile Oscar, cred ca si reginele din viata noastra il vor purta cu cel putin aceeasi noblete.
93 de briliante
Ca sa revin la povestea din spatele cadourilor, cred cu tarie ca un cadou reusit este cel care reuseste sa te transpuna in lumea povestilor cu printi si printese, povesti care intotdeauna au un final fericit.

Dar n-am sa va spun povestea asa, pe-o sa incalecand, pana cand nu va spun un mic secret. Povestea nespusa porneste de la ambalajul in care este pastrat cadoul, iar daca nu ma credeti va las sa-mi povestiti de ce ati cazut in visare urmarind acest mic video:



Va opresc din visare, dar nu ma opresc pana cand nu incheiem cu zambetul pe buze povestea cu regine si bijuterii :)

Regina ii cere pictorului pe care-l angajase sa-i faca portretul:
- Vreau sa apar in tablou avand un colier cu 93 de briliante la gat si cu cercei cu topaz in urechi si cu ...
- Dar Majestatea  Voastra nu poarta aceste bijuterii?!?
- Nu le port pentru ca nu le am, dar am aflat ca regele are o amanta si vreau sa o fac invidioasa.

Particip cu acest articol la Spring SuperBlog 2013.

Etichete: , ,