Leapsa explicativa 2013 pentru ca ...


Leapsa explicativa 2013 pentru ca ...
Am primit de la Ochiu Ratiunii o leapsa in 10 puncte pornita de la Hapi2233 si pentru ca suntem la inceput de an ma grabesc sa-i dau curs.

1. Astept 2013 pentru că ... a trecut Revelionul, a trecut si vacanta de iarna si e normal sa inceapa si 2013 :)

2. La anul m-as muta o lună în ... Thassos. De fapt daca stau sa calculez, am stat adunat 2 luni in Thassos in cele 4 vacante succesive. De data asta as sta o luna in afara sezonului turistic, atunci cand se coc maslinele.

3. 2013 ar putea fi diferit pentru că ... nici un an nu seamana cu altul. Adica nu c-ar putea fi diferit, sigur va fi diferit.

4. Ultima ceartă cu cineva am avut-o pentru că ... imi luase un copil jucaria si nu era mama prin preajma ca sa-l parasc.

5. Sunt dezamăgit de produsul ... rezultat din valoarea clasei politice inmultita cu mediatizarea tabloida de la TV.

6. As mai retrăi luna ... aprilie de mai multe ori pe an. Este luna in care m-am nascut si este tocmai cum trebuie, nici prea calda si nici prea rece.

7. Sunt mai întelept cu un an pentru că ... inaintand in varsta ar trebui sa devenim mai intelepti. Insa intr-un an pot invata cat in 10 ani si fara sa fiu Fat-Frumos, depinde doar de mine.

8. Gratis, în clinica unui estetician aş încerca interventia ... lifting cu surub, ca sa verific daca este adevarat bancul :)

9. Aş face schimb de job cu ... Jamie Oliver, ca sa calatoresc in toata lumea si sa gust/gatesc bunatatile locale.

10. La sfârsit de an îmi fac întotdeauna lista cu lucruri faine de văzut/făcut pentru că ... am vazut ca daca le scriu au mai multe sanse de materializare. Dar daca pana anul viitor nu ma mai uit peste lista sau nu fac nimic pentru realizarea punctelor trecute acolo, este cam acelasi lucru ca atunci cand nu le scriu.

Si leapsa pleaca mai departe spre:
Spor in viitor!

Etichete: