De 4x4... TOYOTA RAV4


De 4x4... TOYOTA RAV4
Dupa cum vedeti blogul meu personal este "verde" si natural, asa ca ar fi motive suficiente pentru care sa ma simt bine daca as fi in pielea unei Toyota RAV4

Un motiv de bun-simt ar fi nivelul redus de poluare, pe langa  o fiabilitate foarte mare.

Si daca din cei 8 milioane de abonati interogati de Consumer Reports 2012 majoritatea considera Toyota RAV4 drept "Top Pick Small SUV", cum as putea eu sa-i contrazic :)

Ca sa sintetizez si sa citez tot din Consumer Reports 2012, 16 din cele 27 de modele Toyota au primit cele mai mari note pentru fiabilitate, iar acest lucru denota o calitate deosebita a masinilor fabricate de Toyota.

Deci pe langa prietenia cu mediul inconjurator mai adaugam calitatea si fiabilitatea.

Conducerea usoara si consumul redus de combustibil sunt inca doua trasaturi datorita carora m-as simti plin de utilitate in calitate de RAV 4.

Sa mai adaugam un comportament sigur si echilibrat indiferent de calitatea drumului? Pai acest comportament este un atu mai ales pentru drumurile de pe la noi. Si daca romanul isi doreste in masina spatiu pe saturate, pentru toata familia, ei bine eu, in calitate de Toyota RAV4 i-l ofer cu generozitate.

Iar dotarile interioare deosebite si aparatura de bord prietenoasa inspira optimism de indata ce te-ai urcat si "integrat" intr-un ravisant RAV4.

Ati observat, sper, ca am evidentiat cu verde 4 trasaturi: bun-simt, utilitate, calitate si optimism? Stiti de ce?
Pentru ca fac parte din motto-ul blogului meu si ma definesc foarte bine, de 4 ori. 4 x 4!

Dar daca nu ma credeti pe mine, va invit sa urmariti un review Consumer Reports despre Toyota RAV4. Revin mereu la Consumer Reports pentru ca are 8 milioane de abonati si ... Page Rank 7, adica un grad de incredere mare. 

Asadar daca as fi o masina 4 x 4 am suficiente motive si suficienta incredere incat sa ma simt bine in pielea unei Toyota RAV4. 

 Spor calator!

 Particip cu acest articol la Super Blog 2012.

Etichete: , , ,