Ce idei de nume/slogan iti VIN?

Ce idei de nume/slogan iti VIN?
Am gasit pe Facebook un concurs foarte interesant, care ne cere sa gasim numele si sloganul unui vin tanar. Fie ca esti pasionat de vampiri si lilieci, de vin sau de copy-writing, te invit la concursul Liliac.

Pentru ca
am ales sa postez pe blog, desi era suficient un comentariu pe FB. (comentez si pe FB, dar cu articolul asta :)

Concursul premiaza si numele si sloganul, dar eu nu pot sa le imaginez separat, asa ca iata si cele 3 propuneri complete ale mele, cu variantele de rigoare:

"Egzista" si explicatii :)
  1. Liliacul este singurul mamifer care zboara si in plus zboara in zig-zag , mai ales noaptea (daca ar fi beat ar zbura in linie dreapta? :)
  2. Noapte (alba), de la vinul alb si fresh care te tine proaspat toata noaptea (pai daca mai poti sa zbori, inseamna ca esti fresh :))
  3. Parca si vad eticheta negra, cu scris alb in zig-zag
Explicatie: Imaculat (inocent) sta bine langa alb, dar poate avea si trimiteri la ceva neatins, neinceput, tanar. Contrastul dintre Imaculat/Inocent si Sange este memorabil si atrage atentia.
Explicatie: DEX DALB 1. Alb, curat, imaculat. Fig. Neprihănit; gingas, gratios. 2. Luminos, limpede; strălucitor. 3. Atrăgator, minunat. Este un cuvant care cuprinde deja caracteristicile cerute. Mai simplu (sec) decat asa nu se poate :) In plus Liliacul alb face trimitere atat spre un liliac-mamifer deosebit, unic (este Liliacul, nu un liliac oarecare) dar si spre aroma, mirosorul florii de liliac alb.

Voi ce sugestii aveti?

Etichete: ,