Success Day Forever 22Sept2012

Success Day Forever 22Sept2012
Am fost sambata la Success Day Forever. Pentru cei care n-au ajuns (adica au pierdut), incerc sa schitez in cateva cuvinte si imagini atmosfera de la Sala Palatului din Bucuresti.

Angela si Valentin Gherghe
Gazdele intalnirii au fost Angela si Valentin Gherghe, Manageri, cei care au asigurat o atmosfera superba pe parcursul celor aproape 6 ore.

Am retinut de la ei o idee, referitoare la pretul benzinei in urma cu 3 ani, inainte de criza si pretul de acum. 

De la 3 la 6 inseamna dublare. In schimb gelul de Aloe Vera si-a dublat doar vanzarile, nu si pretul.

Directorii generali ai Forever Romania, Dora si Gabor Szocs, ne-au vorbit despre pasiune.

Dora si Gabor Szocs
Dora a evocat exemplul lui Neil Armstrong. Deoarece zborul era pasiunea vietii lui, Neil Armstrong s-a angajat la 15 ani intr-un aeroport, unde cara bagaje, dar era aproape de avioane. La 16 ani isi luase brevetul de pilot, inainte de a-si lua carnetul de conducere auto. Inainte de a ajunge pe Apollo 11 si pe modulul Eagle, a zburat cu 200 de aparate de zbor. Concluzia unei cariere extraordinare? Maretia incepe cu primii pasi pe care-i facem spre realizarea visului nostru. Acesti pasi pot fi mici pentru lumea din jurul nostru, dar mari pentru visul nostru.

Gabor ne-a vorbit despre proaspatul medaliat olimpic Eduard Novak, care a depasit toate dificultatile avand in minte un singur gand: "Olimpiada este peste 4 ani si trebuie sa castig o medalie". Cu acest vis bine definit s-a pregatit timp de 4 ani si a devenit campion.

Domnul doctor Gabriel Larion, Senior Manager, ne-a vorbit "din inima despre inima": inima, cu bataile ei, ne apauda existenta.
doctor Gabriel Larion
Poti trai cu o bucata de ficat, sau de plaman, cu un rinichi sau fara fiere, dar inima trebuie sa fie intreaga.
Domnul doctor ne-a spus care sunt produsele Forever care impreuna cu Aloe Vera hranesc inima. Ne-a dat si cateva exemple "nehranitoare" pentru inima, printre care si "cola - bucuria popii".

Cristina Popescu - Manager - ne-a spus care sunt beneficiile traite in urma colaborarii cu Forever: sanatate, transformarea ca om, depasirea limitelor, dezvoltare personala.
Cristina Popescu
Educatia primita la scoala ne poate asigura existenta, insa prin auto-educatie putem ajunge la independenta. O alta idee care mi-a placut a fost aceea ca oamenii nu-si pot decide viitorul, dar isi pot decide obiceiurile care le contureaza viitorul.

Alexandru Pocaznoi, Safir Manager, ne-a vorbit despre oportunitate si succes.
Alexandru Pocaznoi
Oportunitatile apar, dar depinde de tine si de cei care te influenteaza sa le transformi sau nu in succes. Dupa ce a definit succesul in Forever prin 3 cuvinte: Lista - Plan - Actiune, ne-a spus si despre obstacolele din calea succesului, printre care amanarea, definita ca "moarte in rate".

Punctul culminant al zilei a fost intalnirea cu Miki Berkics - Diamant Forever.
Miki Berkics - Diamant Forever
Miki a plecat dintr-un sat de 1200 de persoane, unde lucra pamantul, crestea animale sau lucra la grajd. Drumul de 3 km, parcurs pe jos de acasa pana la porumbul care trebuia sapat i-a dat timp sa viseze ca va ajunge "cineva" in viata. A lucrat la Caile Ferate, a vandut ciocolata in Budapesta dar visul lui a ramas nestirbit. Miki ne-a spus ca visele sunt ca apa curata dintr-o carafa, iar noi suntem ca un pahar. Visele mari nu incap intr-un pahar mic. Paharul - personalitatea si dezvoltarea nostra - poate fi marit prin felul in care gandesti viata. Miki ne-a spus ca paharul lui s-a transformat intr-un acvariu, insa fiecare seminar la care a participat i-a marit "paharul" si i-a largit orizontul.

Au fost multe idei interesante spuse de Miki Berkics, insa aceasta mi s-a parut cea mai interesanta.
.
N-au lipsit recunoasterile pe scena pentru realizarile de la diferite niveluri in planul de marketing
recunoasterile pe scena
si m-am bucurat s-o felicit pe colega mea de facultate pentru nivelul de Asistent Supervizor
Asistent Supervizor
N-au lipsit nici momentele artistice:
Lotus Dance
Lotus Dance
Extreme Brothers - Romanii au talent
Extreme Brothers - Romanii au talent
si un mini-recital Iuliana Puschila - finalista de la Vocea Romaniei.
mini-recital Iuliana Puschila


Pentru cei care au lipsit am o singura recomandare: nu ratati Success Day Forever din 17 Noiembrie!

Update: Aveti aici mai multe imagini de la Success Day Forever.

Etichete: , , , ,