Clean 9 - preturi si achizitie


Forever Clean 9 - detoxifiere si controlul greutatii corporale
Azi termin cele 9 zile ale programului de detoxifiere Clean 9 - Forever. Ieri v-am spus despre beneficiile Clean 9 pentru mine, iar mai demult am detaliat Clean 9 pe zile: ziua 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 - 9.

Daca "zicerile" mele din propria experienta nu sunt suficiente, o parere profesionista despre Clean 9 puteti afla de la Dl. Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi - Directorul Institutului de Cercetari Alimentare Bucuresti: "Curele de detoxifiere în care sunt utilizate alimente şi suplimente alimentare adecvate funcţionează nu pe principiul măturii, ci restabilind procesele metabolice intracelulare, tisulare şi la nivelul organelor de detoxifiere ... În fapt, acestea sunt adevăratele cure de detoxifiere cu efecte sanogene benefice şi necesare în condiţiile vieţii moderne. Pachetul Clean 9 a fost conceput pe baza acestor precepte." Interviul complet il gasiti in Revista Forever nr 153 bin ianuarie 2012 - pag. 10 - 11.

Sa vorbim si despre preturile si modalitatile de achizitionare ale pachetului Clean 9.

Puteti cumpara online Clean 9 vanilie sau Clean 9 ciocolata. In luna august 2012 beneficiati de transport gratuit oriunde in tara pentru comenzile online. Se poate si cu 15% mai ieftin.

Eu recomand cumpararea online de mai sus cand vreti doar un produs sau mai multe produse Forever care impreuna nu depasesc valoarea de 50 Euro + TVA. Pentru achizitionarea Clean 9 va recomand sa va inscrieti in sistemul Forever si sa beneficiati de o reducere de 15% fata de preturile de mai sus.
Puteti deveni tot online membru Forever completand comanda pentru Clean 9 cu datele cerute pentru inscriere. Clean 9 are codul 216.

In sfarsit, daca va doriti ca de la urmatoarea comanda sa aveti o reducere de 30% pentru comenzile de minim 50 Euro + TVA, exista un pachet promotional (3 pachete Clean 9) numit Clean 9 Business Pak, pe care puteti sa-l  puneti in comanda de inscriere (Clean 9 Business Pak are codul 220). Pe langa atingerea nivelului de reducere de 30% primiti:
Spor(t) si sanatate!

Etichete: , , , , , , , , , , ,