Cea mai frumoasa medalie de aur

Cea mai frumoasa medalie de aur
Cea mai frumoasa membra a Casei Regale Britanice a aplaudat-o azi pe regina sariturilor la gimnastica! Sandra Izbasa, cea mai frumoasa si cea mai inalta gimnasta de la sarituri, a luat cea mai frumoasa medalie olimpica si s-a clasat pe cea mai inalta treapta a podiumului.
Sandra Izbasa - aur olimpic
Aur olimpic si a doua medalie olimpica londoneza pentru Sandra, dupa bronzul de la echipe. Spuneam atunci ca Romania, o tara mica, se claseaza mereu pe podium alaturi de giganti ca SUA sau RUSIA. Si azi s-a intamplat la fel, numai ca de data asta cele doua super-puteri au ascultat imnul Romaniei.
Imnul Romaniei
Felicitari Sandra Izbasa! Hai Romania!

Lasand la o parte victoria si cadoul facut antrenoarei Mariana Bitang pentru cei 50 de ani impliniti ieri, mi-a placut atitudinea Sandrei: concentrata in timpul concursului, naturala si stralucitoare pe podium.

Mi-a placut si mai mult atitudinea Sandrei dupa festivitatea de premiere. Cele 3 gimnaste medaliate au coborat de pe podium pentru a face poze pentru presa, iar un oficial le-a asezat frumos, distantate si aranjate "stas".
fotografii cu podiumul
Ei bine, Sandra a rupt distanta, le-a imbratisat si le-a apropiat pe celelalte doua medaliate,
Invingatoare pe toate planurile
reusind sa le aduca zambetul pe buze, dupa ce pe podium americanca era bosumflata,
americanca era bosumflata
iar rusoaica plangea.
rusoaica plangea
Nu este o atitudine intamplatoare, in aceeasi ipostaza invingatoare si generoasa o regasim si la Jocurile Olimpice din urma cu 4 ani de la Beijing.
atitudine similara si la JO Beijing
Frumoasa medalie, frumoasa atitudine! Frumoase momente la Jocurile Olimpice!

Etichete: , , ,