Articolul cu nr. 1000 pe blog ...

Articolul cu nr. 1000 pe blog ...
Bai frate .... am ajuns la UNA MIE ... Asa ca felicitari (una mie) si 1000 de multumiri (voua) pentru acest eveniment.

Si pentru ca este articol aniversar si rotund m-am gandit sa fac un concurs in ciuda celor 3 ceasuri ale zilei de marti. Blogul meu fiind natural, ca Aloe Vera, asa vor fi si premiile. Si pentru ca azi trecem la un un articol cu numar de 4 cifre, vor fi 4 premii: 
Premiile sunt 4 puiuti de Aloe Vera (Barbadensis Miller), crescuti de mine cu multa dragoste. Ii livrez cu tot cu ghiveci si instructiuni :)

Poate mai aveti prin ghivecele de-acasa Aloe, dar este una dintre cele 300 de specii de Aloe, nu specia Aloe Vera (Barbadensis Miller).In poza puiutii sunt alaturi de plantele mama, ca sa vedeti ce mari si frumosi vor creste.
puiuti de Aloe Vera
Ei bine, astea sunt premiile, dar ce trebuie sa faceti pentru a le castiga?

In comentarii la acest articol sau intr-un articol pe blogul vostru sa faceti un mic review al blogului meu in care sa spuneti:
Si ca sa fie concursul "si mai aniversar", perioada de desfasurare tine de azi 24 Iulie (inclusiv) si se incheie pe 15 August - de Sf. Maria (inclusiv), asa ca s-o tinem din aniversare in aniversare. Premiile se acorda pe baza de jurizare, in functie de sugestiile si propunerile cele mai folositoare.

Konkurs.ro - Concursuri si promotii
Spor si inspiratie mare!

Etichete: , , ,