Emilentul - blog-review


Emil Calinescu si Daniel Botea
Pentru ca a ghicit cele mai multe raspunsuri la spanzuratoarea-electorala, azi are onoarea sa fie subiect de blog-review. 

Este vorba despre Emil - studentul minune, ce studiaza sociologie si-n manele o transpune :) 

Ca teza de doctorat, ca sa fie si mai minunat.

Pe cat de negru este blogul lui, pe atat de luminos este Emilentul, iar optimismul lui este contagios. Acesta este Emil asa cum l-am vazut offline la primul blog-meet in Bucuresti: mare om, mare caracter.

Dar sa trecem si la blog, care este la fel de narcisist precum stapanul :) Blogul lui Emil incepe cu PR Google si ZeList la vedere si se incheie cu salutari blogosferice pe post de la revedere.


Daca vreti sa scrieti un guest-post, blogul lui Emil este mama guest-posturilor :) In general este o gazda buna, oferta lui de gazduire a unui link in blog-roll find de 2 luni, dupa care cere reciprocitate la link-exchange.

Emilentul scrie articole lungi ... lungi. Iar ca sa nu adormim pe parcurs ne trezeste cu cateva tipete ;) Da, foloseste CAPS LOCK. In propozitii intregi ;) In rest are un stil odihnitor, contrabalansat de argumentatii lungi si punctuale.  

As scrie pana maine despre blogul lui Emil, dar nu vreau sa am articole mai lungi decat ale lui :). Asa ca va invit sa-i cititi blogul. Aveti ce alege, deoarece scrie pe o multitudine de subiecte ... de obicei la obiect.

Salutari blogosferice!

Etichete: ,