Craiova BlogRoll #3

Craiova BlogRoll #3
Asa cum anuntasem, aseara am participat la Craiova BlogRoll #3, intalnirea link-urilor si online-rilor din Craiova. A fost o intalnire interesanta, cu o participare mai mare decat pana acum si cu proiecte interesante.
Fiind campanie electorala a existat interes inclusiv din partea politicului. Nu e rau, si daca Ponta a participat la RoNewMediade ce sa nu fie si la Craiova candidati interesati de comunitatea craioveana, si online ... Mai ales ca au prezentat un proiect online interesant si util.
aplicatii utile pentru cetateni
Am zis ca nu e rau, ar putea fi chiar bine daca ar exista "viata online" si dupa campania electorala. Vom vedea ...

Al doilea proiect prezentat a fost un magazin online cu suplimente alimentare, interesat sa colaboreze cu bloggerii printr-un sistem de afiliere.

Pana acum n-am dat nume si link-uri, pentru ca nu ma intereseaza sa fac reclama electorala sau comerciala. Insa pentru urmatoarele doua proiecte voi spune si nume si link-uri, pentru ca sunt proiecte blogosferice :)

Neydamn a prezentat proiectul Blogger Magazin, o revista online a blogosferei romanesti. Va fi o aparitie lunara, cuprinzand mai multe domenii de interes pentru blogosfera. 
Blogger Magazin
Blogatu a prezentat BlogAwards, un site dedicat bloggerilor.
BlogAwards
Felicitari pentru organizare lui Lucian de la Craiova Forum
Lucian de la CraiovaForum
care alaturi de Blogatu si Neydamn sunt organizatorii intalnirii.

A propos de intalnire, urmatoare editie va avea loc miercuri 20 iunie.

Pana atunci... sanatate si spor(t) in toate!

Etichete: ,