Natural - imunitar - antigripal

Aloe Berry Nectar - Echinacea Supreme - Aloe Blossom Herbal Tea - Bee Propolis
Pentru cei care nu suporta injectiile sau prefera o crestere naturala a imunitatii in locul vaccinurilor antigripale, voi descrie in continuare cum imi pregatesc eu sistemul imunitar pentru sezonul rece. Reteta A N A :) Antiviral, Natural, Antigripal.

Imaginati-va ca savurati sucul dintr-o frunza proaspat taiata de Aloe Vera. Gelul stabilizat de Aloe Vera este o bautura nutritiva naturala, miraculoasa frunza de Aloe continand peste 200 de compusi activi. Printre acesti compusi se regasesc 20 de minerale, 18 aminoacizi si 12 vitamine care actioneaza sinergic si cresc imunitatea organismului.

Aloe Berry Nectar contine toate ingredientele gelului de Aloe Vera la care se adauga beneficiile sucurilor de mere si merisor (afine rosii). Sucul de mere este bogat in vitaminele A si C, potasiu si pectina, iar sucul de afine rosii (merisor) are proprietati antiseptice asupra tractului urinar, contine vitamina C si picnogenol, fiind astfel un antioxidant foarte puternic.

Daca ati auzit prin reclamele de la TV despre Echinacea, trebuie sa stiti ca exista mai multe specii ale acestei plante. Forever Echinacea Supreme contine cele mai valoroase specii de Echinaceea, fiind un amestec brevetat pe baza de
Daca vreti sa va feriti de infectii, apelati la un "antibiotic natural". Va puteti baza pe Forever Bee Propolis.

Iar daca preferati in aceasta perioada rece sa beti ceaiuri, Forever va ofera un ceai pe baza de muguri florali de Aloe Vera si inca 10 plante (scortisoara, coaja de portocale, cuisoare, frunze de mur, piper de Jamaica, fenicul, ghimbir, nucsoara, musetel si Gymnema silvestre).
Aveti in link-uri ingrediente, preturi si mod de administrare. Pentru cei inscrisi in sistemul Forever exista o reducere de 15-30%, in functie de nivelul fiecaruia.

Am folosit reteta "ANA" (cu A de la Mircea :) si anul trecut si acum doi ani. Merita.

Acum am mai modificat putin "reteta" pentru ca am luat inainte Vitamina C si A-Beta-Care, antioxidanti foarte puternici.

In afara acestor suplimente alimentare naturale mai consum zilnic cruditati (fructe de sezon: mere, pere etc. salate de sezon: varza, morcovi, ridichi negre etc.) si bineinteles ceapa, usturoi sau patrunjel verde.

Va doresc multa santate, fara injectii dar cu multa imunitate!

Etichete: , , ,