Forever Bright Toothgel


Ok, ne-am trezit, spalat, miscat si alimentat de dimineata. Ce urmeaza? Jobul :)

Dar inainte de a pleca de acasa ne mai si spalam pe dinti :)

Eu folosesc de doi ani pasta de dinti de la Forever.
Adica in loc sa folosesc o pasta de dinti cu apa, substante abrazive, fluor si detergenti chimici, cum se gaseste in comert, imi spal dintii cu gel de Aloe Vera, propolis si complex clorofila-crom. 

Si nu sunt singurul care apreciaza Forever Bright Toothgel.

In 1999 a fost votata de Reader's Digest cea mai buna pasta de dinti din lume, iar un studiu mai recent, publicat in General Dentistry 2009, a demonstrat ca Forever Bright Toothgel este "cel putin la fel de buna" comparativ cu doua paste de dinti comerciale, iar in unele cazuri le depaseste.

Studiul a comparat:
Daca in cazul pastelor de dinti obisnuite, copiii sunt avertizati sa nu inghita pasta de dinti (din cauza continutului chimic), in cazul Forever Bright Toothgel compozitia naturala o recomandata ca pasta de dinti ideala pentru copii.

Daca aveti copii mici carora le dau dintii, un pic de pasta de dinti de la Forever pe gingie reduce durerile, deoarece combinarea propolisului, un antibiotic natural cu efectele Aloei Vera ca hemostatic, astringent, germicid, antialgic, antiinflamator si dezinfectant face ca gelul de dinti de la Forever sa fie ceea ce cautati.

Cel mai mult "imi plac" reclamele comerciale la pastele de dinti.
Toate, dar absolut toate ne invata sa punem din belsug pasta de dinti pe toata periuta, ba se mai si intoarce un pic tubul peste pasta pusa deja.

Forever ne indeamna sa punem pasta doar cat un bob de mazare, deoarece fiind concentrata si continand gel de Aloe Vera (nu apa) este suficient pentru o spalare. Deci la calitatea superioara mai putem adauga un timp indelungat de folosire.

Voi ce preferati?
Pentru preturi si informatii suplimentare puteti rasfoi catalogul produselor Forever.

Update:
Desi daca esti inscris la Forever beneficiezi de reduceri (15 - 30% pentru comenzi de minim 50 Euro + TVA). Insa poti sa-ti comanzi online produsele si sub limita celor 50 Euro sau fara sa fii inscris la Forever, dar la pret cu amanuntul.

Iata link-ul pentru 1 gel de dinti Forever Bright Toothgel.

Aveti informatii si ingrediente pentru produs, urmati link-ul produsului pe care vreti sa-l testati, adaugati in cos, faceti comanda si apoi completati cu datele personale pentru adresa de destinatie.

Dupa ce testati un produs si va convingeti de calitatea lui, va recomand ca a doua oara sa-l luati cu reducere (numai daca vreti) prin inscriere in cadrul sistemului Forever Living Products.

Va stau la dispozitie cu toate detaliile despre inscriere si avantajele acesteia. Spor!

Etichete: , , , ,