Fumatul potenteaza impotenta

Fumatul potenteaza impotenta
Ca tot e marti si 3 ceasuri rele hai sa vorbim si despre ... 3 zile care pot fi foarte grele :)

Ca sa vedeti despre ce este vorba, in cartea sa "Ce bei si ce mananci" ... Iulian Neagu vorbeste si despre cei care ... mananca tigarile :)

Daca in imaginile anti-tabac de pe pachetele de tigari se vorbeste mai ales despre impactul tutunului asupra barbatilor, in realitate tigarile afecteaza si femeile.

Cu cat mai multe sunt tigarile fumate, cu atat creste riscul de infarct si accidente vasculare, dar si tulburari de erectie la barbati sau  scaderi ale lubrifierii la femei.

In plus, echilibrul hormonal sexual al femeii este dat peste cap de intoxicarea cu nicotina. Nivelurile scazute de estrogen pot cauza
Medicul Daniel Popescu atentioneaza ca modificare timbrului vocii la femei nu este consecinta iritarii coardelor vocale ci a cresterii secretiei de hormoni masculini.

Revenind la barbati, prof. dr. Voichita Mogos, endocrinolog la Spitalul „Sf. Spiridon" Iasi, spune ca fumatul conduce la impotenta deopotriva in randul barbatilor tineri si varstnici:
„Fumatul afecteaza trei elemente esentiale: 
Concentratia acestei enzime (care are un efect similar pastilei de Viagra) este net scazuta datorita fumatului", sustine prof.dr. Voichita Mogos.

Daca pe termen lung fumatul este toxic si periculos pentru sanatate, pe termen scurt se pot observa rezultate ale "indreptarii situatiei" dupa numai 3 zile (grele) de renuntare la tigari.

V-ati hotarat la ce renuntati?

Etichete: , ,