Argi plus, beneficii Forever

Argi plus, beneficii Forever

Argi + beneficii = sanatate Forever


Chiar daca am mai vorbit despre Argi + de la Forever, astazi ma voi opri asupra altor beneficii. Acestea au fost scoase in evidenta de specialisti in revistele Forever din lunile decembrie si ianuarie.

Datorita faptului ca este un "supliment alimentar complet", Argi + aduce (in plus) la beneficiile L-argininei
alte avantaje datorate amestecului brevetat de L-arginina cu vitamine si antioxidanti
In revista Forever din ianuarie domnul prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, Directorul Institutului de Cercetări Alimentare Bucureşti scoate in evidenta alte beneficii ale L-argininei
Cred ca prea multe vorbe sunt de prisos, astfel incat urmatoarea postare despre Argi + de la Forever va fi rezultatul  experientei personale, ca urmare a consumarii acestui supliment alimentar complet.

Sanatate va doresc! 

Update:
De curand este posibil sa cumperi online la pret de cumparator, fara a fi neaparat inscris la Forever (Daca esti inscris la Forever si comanzi produse de minim 50 Euro + TVA ai reducere intre 15 - 30 % in functie de nivel).

Totusi, pentru cei care vor sa comande la pret cu amanuntul (doar un produs sau sub limita de 50 Euro + TVA) de acum exista posibilitatea sa comande online si in aceste conditii.

Aici aveti link-ul si pretul pentru Argi plus.

Aveti informatii si ingrediente despre produs, urmati link-ul produsului pe care vreti sa-l testati, adaugati in cos, faceti comanda si apoi completati cu datele personale pentru adresa de destinatie.

Dupa ce testati un produs si va convingeti de calitatea lui, va recomand ca a doua oara sa-l luati cu reducere (numai daca vreti) prin inscriere in cadrul sistemului Forever Living Products.

Va stau la dispozitie cu toate detaliile despre inscriere si avantajele acesteia.

Etichete: , ,