Aloe Vera pentru animale si pasari


Aloe Vera Natural
Culmea, desi oamenii se indoapa cu medicamente si chimicale, exista persoane care sunt mult mai atente cu animalele de companie (sau domestice), pe care vor sa le fereasca de efectele secundare ale unor medicamente puternice. 
Altii prefera Aloe Vera pentru animalele cu care participa la competitii. 

Cei mai multi insa nu stiu ca Aloe Vera este o adevarata farmacie naturala pentru prietenii necuvantatori.

In carte "Aloe Vera - darul naturii", doctorul veterinar britanic David Urch descrie modalitatile in care a folosit cu succes Aloe Vera pentru insanatosirea animalelor de companie sau domestice.

Am gasit aceasta informatie in alta carte, "Aloe Vera - planta tamaduitoare", scrisa de doctorul Peter Atherton.
doza zilnica de Aloe Vera
Asa cum era de asteptat, Aloe Vera a fost folosita cu succes pentru vindecarea unor afectiuni ale pielii, afectiuni la care animalele sunt mai expuse decat oamenii. S-a constatat ca dupa vindecarea cu Aloe Vera, urmele de cicatrice sunt mai mici, iar blana sau parul nou crescut are culoarea originala.

Si in cazul infectiilor virale la animale sau al sindromului de oboseala post-virala, tratamentul cu Aloe Vera este foarte eficient, un alt doctor veterinar specialist in cabaline, Dr. Peter Green povestind in "Veterinary Times" cum a reusit sa salveze 11 din cei 14 cai afectati.

La fel ca si in cazul oamenilor, nu trebuie sa ajungi la boala ca sa descoperi proprietatile tamaduitoare ale Aloei Vera. Cel mai bun exemplu este ... o pisica.

Desi se zice ca pisicile au 9 vieti, cea mai batrana pisica din Guinness Book a reusit sa traiasca 10 vieti, deoarece in ultimii 10 ani a consumat Aloe Vera, luand exemplu de la stapana ei.

Etichete: , ,