Ce-ai mai bun de baut?

Atunci cand ai pe cineva in vizita si intrebi ce-ar vrea sa bea, de multe ori raspunsul este "ce ai mai bun". Iar daca bauturile alcoolice sunt incompatibile cu statutul de conducator auto al musafirului, ce ai la dispozitie?
La controversata cafea si la bauturile racoritoare (carbogazoase sau nu) as zice PAS, cu S de la Sanatate :) Mai bine m-as opri la ceai, deoarece poate fi baut rece pe timp de vara si fierbinte cand e rece afara. Uite de ce as zice iar pas la ceiurile imbuteliate si as alege sa fac un ceai in casa. In afara neajunsurile descrise in link, ceaiul imbuteliat este si mult mai scump.

Acum nu stiu fiecare ce fel de ceai preferati sa faceti acasa ... Eu prefer Aloe Blossom Herbal Tea.
Aloe Blossom Herbal Tea - ceai de la Forever
Este un ceai de flori de Aloe Vera si alte 10 plante medicinale, fara cofeina, sarac in calorii si care  nu demineralizeaza organismul. Daca facem o enumerare a ingredientelor, observam ca este mai mult decat un ceai, este o bautura sanatoasa cu urmatoarele beneficii:
De unde toate aceste efecte? Din ingrediente:
Se poate bea cald sau rece, dupa preferinte:
Lasand la o parte beneficiile pentru sanatate ale acestui ceai, trebuie sa observam si avantajele pentru sanatatea buzunarului: mai gasiti o alta bautura (ceai sau altele) la pretul mediu de 2.7 Ron pentru 1,5 litri?

Etichete: , , ,