Cat face 2% din 17 mai?


Daca tot ti-ai indreptat privirea spre aceasta postare, te rog sa-ti directionezi si gandul spre o fapta buna. 
Nu te costa nimic, dar, pe langa gandul cel bun, poti sa directionezi si 2% din impozitul pe venit din 2009 catre Asociatia Parintilor Copiilor cu Deficiente Vizuale “Luminita”.

Nu sunt 2% in plus, ci 2% pe care altfel statul ii foloseste cum vrea. Tu poti decide insa daca vrei sa lasi acesti bani la stat sau sa-i directionezi spre un proiect anume.

Si daca acum privesti cu alti ochi aceasta chestiune despre 2%, vreau sa stii ca proiectul despre care-ti vorbesc are legatura si cu ochii si cu privitul si cu ajutorul dat unor copii. Mai multi parinti care au deficiente de vedere s-au asociat pentru a pune bazele unei asociatii care sa-i ajute pe micutii mai putin norocosi sa se integreze cat mai normal in societate.

Doi dintr-o singura suta nu reprezinta mare lucru, dar gandeste-te cum ar fi ca 100 sau 200 de oameni sa decida ca-i pot ajuta pe acesti copii  sa vada altfel viata.

Daca vrei sa directionezi, fara generarea unor costuri suplimentare, 2 la suta din impozitul pe venit catre Asociatia Parintilor Copiilor cu Deficiente Vizuale “Luminita”, iti pot trimite online formularul 230 completat cu datele asociatiei.

Acum sa te vad!

Etichete: